Jelentkezési útmutató és adatlap - 2013.

Megjelent: 2012. december 30. vasárnap Írta: Rákos Balázs

Kedves Érdeklődőnk!

Kérünk mindenkit, hogy a tagsággal kapcsolatos ügyinézésre NE a Facebookot használják!

Az alábbiakban összefoglaljuk, milyen feltételekkel lehet 2013-ban a Magyarországi PKU Egyesület tagja.

Miért érdemes tagnak lenni?

• Mert egyesületi tagként közvetlen családtagjaival részt vehetet rendezvényeinken: nyári családi táborunkon, kisgyermekes kistáborunkon, gyereknapi rendezvényünkön, sütőstúdióinkon, karácsonyi ünnepségünkön, stb...
  • Mert bónos rendszerünk igénybevételével lehetősége van a fehérjeszegény tészták, tojáspotló porok és süteményporok kedvezményes megvásárlására évente több alkalommal is.
  • Mert DAMIN kenyérport is csak egyesületi tagként vásárolhat.
  • Mert év végi akciónkon - a bónos vásárláson felül - további kedvezényes termékvásárlásra van lehetősége.

Hogyan lehet tagja Egyesületünknek?

• Ehhez szükséges az alábbiakban található adatlap kitöltése, illetve a tagsági díj befizetése.

Mennyibe kerül a tagsági díj?

• Az éves tagsági díj - mely mindig naptári évre vonatkozik - PKU-s, galaktozémiás és egyéb fehérjeszegény diétát tartók részére személyenként 5.000.- forint.
  • Ahol egy családban két 18 év alatti diétázó él, ott fejenként 4.000.- forint, ahol három vagy több 18 év alatti él, ott fejenként 3.000.- forint a tagság éves díja, ha minden érintett befizeti a tagdíjat.
  • Egyéb diétát tartó betegek (pl. lisztérzékenyek, vesebetegek, stb.) egyesületi tagságához orvosi igazolás vagy zárójelentés szükséges. A tagsági díj részükre 8.000.- forint, amely a bónrendszerre és a diétásá termékek vásárlására vonatkozó akciókban való részvételre jogosít. A másfajta diéta biztosításának nehézségei miatt ezek a tagok az egyesületi táborokban nem tudnak részt venni.
  • Nagyszülőként, távolabbi rokonként, barátként 5.000.- forint az ún. támogatói díj. Az egyesület támogatója a bónrendszerben való részvételre illetve akciós termékvásárlásra nem jogosult. Támogatóink csak az egyesület által szervezett táborokon és egyéb programokon, rendezvényeken vehetnek részt.

Mi a jelentkezés és a tagsági díj befizetésének határideje?

• Az egyesületi tagsági jelentkezési határidő 2013. február 28..
  • Határidő utáni jelentkezés illetve befizetés esetén a tagsági díjat +2.000.- forint pótköltség terheli. (Erre a megkötésre azért van szükség, mert az irracionálisan későn befizető tagok pénzügyileg tervezhetetlenné teszik az Egyesület éves költségvetését.)
  • Természetesen az adott naptári évben kiszűrt anyagcsere-betegekre ez a határidő, illetve a fenti szigorítás nem vonatkozik - ők az év bármely szakában az alapdíj befizetése mellett válhatnak egyesületi taggá.

Hogyan fizetheti be a tagdíjat?

• Banki átutalással az egyesület bankszámlaszámára, mely OTP 11714006-20247566
  • Postai sárga csekken történő befizetéssel, melyet azonban +300 forint költség terhel. Ehhez csekket igényelni itt tud.

Kérhető-e tagsági díjfizetési könnyítés?

• A nehéz anyagi körülmények között élő diétázók részére az Egyesület könnyítést adhat a tagdíjfizetés teljesítéséhez.
  • Ha Ön könnyítést kér, kérjük levélben jelezze ezt, a jövedelmi viszonyainak igazolásával, illetőleg a diétás betegség feltüntetésével A kérvényeket az alábbi szíveskedjenek megküldeni: Rákos Balázs 9431 Fertőd, Mentes Mihály u. 1. II./12.
  • A tagsági díjfizetési könnyítés kérelmének beadási határideje 2013. február 28. Ezt követően nincs rá lehetőség!

Milyen adatlapot kell kitölteni a taggá váláshoz?

• Akár diétázóként (vagy szülőként, gondviselőként), akár támogatóként szeretne az egyesületbe jelentkezni, kérjük, töltse le a számára megfelelő formátumban a "Tagsági adatlap"-ot, majd géppel, vagy kinyomtatás után kézzel írja be az adatait. 2013-ban csak és kizárólag saját kezűleg aláírt adatlapokat fogadunk el az adatvédelmi törvény előírásainak megfelelően. Az adatlapon szereplő adatokat az Egyesület bizalmasan kezeli, harmadik félnek nem adja át.

Hová kell küldeni a tagsági adatlapot és a befizetést igazoló bizonylat másolatát?

• Tagsági adatlapt és a tagdíjbefizetés igazolását (a kettő csak együtt érvényes!!) az alábbi címre küldheti:
    • Rákos Balázs
      9431 Fertőd
      Mentes Mihály u. 1. II/12.

Amennyiben a tagsággal kapcsolatos kérdése van az alábbi telefonszámon is érdeklődhet:

• Rákosné Götz Anita 8.30-tól 17.00-ig: 30/493-77-38

Wednesday the 22nd. . Powered by 888poker review - All rights reserved.