Őszi akció 2015.

Megjelent: 2015. november 17. kedd Írta: Rákos Balázs

Kedves Egyesületi Tag!

Örömmel értesítjük, hogy Egyesületünk a PKU-s családok részére az idén is hirdet őszi akciót a tavalyihoz hasonlóan.

A Szegedi Gabonatermesztési Kutató Kht valamennyi fehérje- és fenilalaninszegény (FE-MINI) készítménye, valamint a Nuticia által forgalmazott fehérje- és fenilalaninszegény termékek közül összesen 6.000,- Ft értékben vásárolhat bármit, és mindössze csak 2.000,- Ft-ot kell fizetnie! Az akció PKU-s (vagy bármely más veleszületett okból fehérjeszegény étrendet tartó) diétázóként értendő (tehát pl. ha a családban két PKU-s él és egyesületi tag, 4.000 Ft befizetése ellenében 12.000 Ft-ért vásárolhatnak). A Csodabogár kártyával rendelkezők az őszi akció keretében is kedvezményes, „Csodabogár-áron” rendelhetnek a Loprofin termékekből. Ezeket a megrendelő lapon külön feltüntettük. A megrendelőlap a cikk alján található linkre kattintva érhető el.

Az akcióban 1 rendelés postaköltségét az Egyesület fedezi. Amennyiben mindkét cég termékeiből rendel, úgy a második postaköltséget Önnek kell fizetnie.

AZ AKCIÓ A BÓNOKTÓL TELJESEN FÜGGETLEN!

Kérjük, rendelés esetén pontosan töltse ki a csatolt megrendelőlapokat, valamint csatolja a befizetési igazolás másolatát. Megrendelését legkésőbb 2015. december 11-ig küldje el az alábbi címre:

Magyarországi PKU Egyesület

1380 Budapest, Pf. 1160.

Megrendelését leadhatja elektronikusan is a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Az Egyesület bankszámlaszáma, ahová az összeget átutalhatja:

11714006-20247566

A közlemény rovatban, kérjük, jelezze: "őszi akció".

Ha a számlatulajdonos adataiból ez nem egyértelmű, kérjük azt is tüntesse fel átutaláskor, hogy ki a diétázó és/vagy egyesületi tag, akinek a nevében rendelt.

Akár elektronikusan, akár postai úton rendel, kérjük a megrendeléséhez mellékelje a befizetést igazoló bizonylat másolatát!

A csomagokat legkésőbb 2016. január 31-ig postázza a Szegedi Gabonatermesztési Kutató, illetve a DiétaABC.

Budapest, 2015. november

Üdvözlettel:

Kovács Péter sk.

elnök

Őszi akció megrendelőlap (docx formátum) letöltése.

Friday the 22nd. . Powered by 888poker review - All rights reserved.