Őszi akció 2016.

Megjelent: 2016. november 09. szerda Írta: Rákos Balázs

Kedves Egyesületi Tag!

Örömmel értesítjük, hogy Egyesületünk a PKU-s családok részére az idén is hirdet őszi akciót a tavalyihoz hasonlóan.

A Szegedi Gabonatermesztési Kutató Kht valamennyi fehérje- és fenilalaninszegény (FE-MINI) készítménye, valamint a Nuticia által forgalmazott fehérje- és fenilalaninszegény termékek közül összesen 6.000,- Ft értékben vásárolhat bármit, és mindössze csak 2.000,- Ft-ot kell fizetnie! Az akció PKU-s (vagy bármely más veleszületett okból fehérjeszegény étrendet tartó) diétázóként értendő (tehát pl. ha a családban két PKU-s él és egyesületi tag, 4.000 Ft befizetése ellenében 12.000 Ft-ért vásárolhatnak).

Az akcióban 1 rendelés postaköltségét az Egyesület fedezi. Amennyiben mindkét cég termékeiből rendel, úgy a második postaköltséget Önnek kell fizetnie.

AZ AKCIÓ A BÓNOKTÓL TELJESEN FÜGGETLEN!

Kérjük, rendelés esetén pontosan töltse ki a csatolt megrendelőlapokat, valamint csatolja a befizetési igazolás másolatát. Megrendelését legkésőbb 2016. december 16-ig küldje el az alábbi címre:

Magyarországi PKU Egyesület

1380 Budapest, Pf. 1160.

Megrendelését leadhatja elektronikusan is a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Az Egyesület bankszámlaszáma, ahová az összeget átutalhatja:

11714006-20247566

A közlemény rovatban, kérjük, jelezze: "őszi akció".

Ha a számlatulajdonos adataiból ez nem egyértelmű, kérjük azt is tüntesse fel átutaláskor, hogy ki a diétázó és/vagy egyesületi tag, akinek a nevében rendelt.

Akár elektronikusan, akár postai úton rendel, kérjük a megrendeléséhez mellékelje a befizetést igazoló bizonylat másolatát!

A megrendelőlap letölthető erre a linkre kattintva.

A csomagokat legkésőbb 2017. január 31-ig postázza a Szegedi Gabonatermesztési Kutató, illetve a DiétaABC.

Budapest, 2016. október

Üdvözlettel:

Kovács Péter sk.

elnök

Friday the 22nd. . Powered by 888poker review - All rights reserved.