1% Hirdetmény

Megjelent: 2016. november 23. szerda Írta: PKU.hu

Kedves Tagjaink!

Talán feltűnt többeknek, hogy mindig szoktunk valamiféle jelzést adni az összegyűlt "Szja 1%-okról", de ezt a 2015. és 2016. évhez befolyt felajánlások kapcsán ez idáig nem tehettük meg. Sajnálatosan nem kaphattuk meg - egy rajtunk kívülálló ok miatt és a 2015. és 2016. évi felajánlások sorsa ez idáig bizonytalan volt.

2015.évi 155.170 Ft
2016.évi 1.312.288 Ft (ez az idei kampányunk hozadéka)
Összesen: 1.467.458 Ft

ENNYIT BUKTUNK EL...

Legalábbis így látszódott... nade azért a történet itt nem ért véget...

Felvéve a bürokrácia hétfejű sárkányával a harcot, Komáromy Attila felvállalta a hivatalos ügyintézést, amelyet Kovács Péter - elnök, illetve Németh Andrea és Rozgonyi Orsi segített háttérbeli adminisztratív munkájával és az iratok határidőre történő beszerzésével, így majdnem fél évbe került, de sikerült elintézni, hogy a 2015. és 2016. évi 1% SZJA-átutalás összege, 1.467.458 Ft az egyesület bankszámlájára kerül!
Ahogy Attila írta: "Nagy harc volt! Győztünk!"

Ahogy fenn is látszódik, rendkívül fontos számunkra, hogy az 1% kampányok minél több támogatóhoz (magánszemélyhez) eljussanak. Most már sikerült rendezni az egyesület sorsát ezen a fronton (is), így mindenkire számítunk a jövő évi kampányban.

Az őszi akció idén az 1%-okból befolyt összegből fog megvalósulni. KÖSZÖNJÜK mindenkinek, aki bárhogyan is hozzájárult ehhez!!!

Magyarországi PKU Egyesület Elnöksége

Thursday the 22nd. . Powered by 888poker review - All rights reserved.