Dr. Somogyi Csilla Díj 2012.

Megjelent: 2012. december 28. péntek Írta: Rákosné Götz Anita

2012.11.11–én nagyon nagy megtiszteltetés ért! Azt hiszem, egy olyan ajándék, amit csak a PKU – s társadalom ért meg leginkább! Elsőként én kaphattam meg a Csilla Néni emlékére alapított Dr. Somogyi Csilla Díjat. Ez életem legnagyobb elismerése, amit köszönök az Alapító tagoknak és az Elnökségnek, hogy támogattak, s javasoltak erre a díjra.

Amikor megtudtam, hogy rám esett a választás, bizony napokig csak bolyongtam, s igyekeztem felfogni mit is jelent! Nehéz megfogalmazni mit is jelent nekem ez a díj, hisz ezt leginkább belül érzi az ember. Ennek eszmei értéke felmérhetetlen, s számomra egy óriási elismerést jelent!

Köszönöm, még egyszer, s mindenképp a jövőben is megteszek mindent, hogy méltónak tartsanak továbbra is a Díjra! Legjobb tudásom szerint továbbra is részt veszek az Egyesület életében, s Csilla Néni emlékének szentelem munkásságom, s megpróbálom továbbvinni azt a szemléletet, amit Ő képviselt! Én sosem leszek olyan jó, mint Ő, de igyekszem legalább hasonló módon cselekedni!

Rákosné Götz Anita

Wednesday the 22nd. . Powered by 888poker review - All rights reserved.