Jelentkezési útmutató és adatlap - 2015.

Megjelent: 2013. december 23. hétfő Írta: Rákos Balázs

Tisztelt leendő Tagtársunk!

Sikerekben gazdag, boldog új esztendőt kívánunk! Az alábbiakban összefoglaljuk, milyen feltételekkel lehet 2015-ben a Magyarországi PKU Egyesület tagja.

• Az éves tagsági díj - mely mindig naptári évre vonatkozik - PKU-s, galaktozémiás és egyéb fehérjeszegény diétát tartók részére személyenként 5.000.- Ft.
  • Ahol egy családban két 18 év alatti diétázó él, ott fejenként 4.000.- Ft, ahol három vagy több 18 év alatti él, ott fejenként 3.000.- Ft a tagság éves díja, ha minden érintett befizeti a tagdíjat.
  • Egyéb diétát tartó betegek (pl. lisztérzékenyek, vesebetegek, stb.) egyesületi tagságához orvosi igazolás vagy zárójelentés szükséges. A tagsági díj részükre 8.000.- forint, amely a bónrendszerre és a diétás termékek vásárlására vonatkozó akciókban való részvételre jogosít. A másfajta diéta biztosításának nehézségei miatt ezek a tagok az egyesületi táborokban nem tudnak részt venni.
  • Nagyszülőként, távolabbi rokonként, barátként 5.000.- Ft az ún. támogatói díj. Az egyesület támogatója a bónrendszerben való részvételre illetve akciós termékvásárlásra nem jogosult. Támogatóink csak az egyesület által szervezett táborokon és egyéb programokon, rendezvényeken vehetnek részt.
  • Határidő utáni jelentkezés illetve befizetés esetén a tagsági díjat +2.000.- Ft pótköltség terheli. (Erre a megkötésre azért van szükség, mert a későn befizető tagok pénzügyileg tervezhetetlenné teszik az Egyesület éves költségvetését.)

Természetesen az adott naptári évben kiszűrt anyagcsere-betegekre ez a határidő, illetve a fenti szigorítás nem vonatkozik - ők az év bármely szakában az alapdíj befizetése mellett válhatnak egyesületi taggá.

1 fő diétázó

2 fő 18 év alatti diétázó

3 vagy több fő 18 év alatti diétázó

2015. február 28-ig

5.000.- Ft

4.000.- Ft/fő

3.000.- Ft/fő

2015. február 28. után

7.000.- Ft

6.000.- Ft/fő

5.000.- Ft/fő

Az egyesületi tagsági jelentkezési határidő 2015. február 28.

Jelentkezési cím:

Rákos Balázs

9431 Fertőd

Mentes Mihály u. 1. 2./12.

A tagdíj befizetése:

• Banki átutalással vagy OTP befizetéssel az egyesület bankszámlaszámára, mely OTP 11714006-20247566
  • Postai sárga csekken történő befizetéssel, melyet azonban +300.- Ft költség terhel.

A nehéz anyagi körülmények között élő diétázók részére az Egyesület részletfizetést adhat a tagdíjfizetés teljesítéséhez.

Ha Ön részletfizetést kér, kérjük, levélben jelezze ezt, a jövedelmi viszonyainak igazolásával, illetőleg a diétás betegség feltüntetésével. A kérvényeket az alábbi címre szíveskedjenek megküldeni:

Rákos Balázs

9431 Fertőd

Mentes Mihály u. 1. 2./12.

A részletfizetési kérelmének beadási határideje 2015. február 28. Ezt követően nincs rá lehetőség!

Fontos:

• A tagsági jelentkezés csak a pontosan kitöltött Tagsági adatlappal és a befizetést igazoló bizonylat másolatával együtt érvényes. A hiányos jelentkezést beküldők a hiánypótlásig nem válnak az Egyesület tagjává.
  • A részletfizetők számára az első részlet befizetési határideje: 2015. május 31. Ha befizetésükről a bizonylat másolata a határidő lejártáig nem érkezik be, tagságukat töröljük (Alapszabály III/4/c pont).
  • Csak és kizárólag kézzel aláírt Tagsági adatlapot fogadunk el az adatvédelmi rendelkezések miatt! Elektronikus jelentkezésre nincs mód!

A Tagsági adatlap letölthető itt Word 2007/2010 formátumban.

Friday the 22nd. . Powered by 888poker review - All rights reserved.