Szabó Lajos tanulmányi ösztöndíj - 2016/17

Megjelent: 2016. szeptember 16. péntek Írta: PKU.hu

Szabó Lajos tanulmányi ösztöndíj

Az Alapítvány a Fenilketonúriás Gyermekekért a  tanulmányi ösztöndíj programot hirdet.

Az ösztöndíj a 2016/2017-es tanévre kerül kiírásra.

A Szabó Lajos tanulmányi ösztöndíjat 11 évvel ezelőtt írta ki először "Csilla néni" nagyszerű ötlete alapján az Alapítvány a fenilketonúriás gyermekekért.

A 2016/2017-es tanévben  az Alapítvány a Szabó Lajos tanulmányi ösztöndíjat a Numil Hungary Tápszerkereskedelmi Kft. támogatásával hirdeti meg.

A pályázat célja, hogy a nyerteseket tanulmányi előmenetelükben segítse, ezáltal követendő mintákat, példaképeket teremtsen és mutasson fel mind a veleszületett anyagcsere betegséggel élő közösség tagjainak, mind pedig az egész társadalom részére. A pályázat célja továbbá, hogy felhívja a figyelmet a betegség hátrányos helyzetet jelentő táplálkozási, életviteli, egzisztenciális, anyagi nehézségeire.

Az ösztöndíj program a nyertesek részére min. 5000 Ft, max. 25 000 Ft havi támogatást jelent a tanév minden naptári hónapjában. Így az egy főre jutó éves támogatás mértéke nyertes pályázat esetén min. 10x 5000 Ft, azaz 50 000 Ft, max. 10x 20 000 Ft, azaz 200 000 Ft.

A pályázati feltételek részletes leírását a mellékletben lehet bővebben elolvasni.

Határidők a 2016/17-es tanévre:

A pályázat beadásának határideje 2016. október 14.

A pályázat elbírálásának ideje 2016. október 31.

A pályázat eredményhirdetése 2016. november 12.

Az elkészített pályázati anyagokat a következő címre kérjük megküldeni, a borítékon kérjük tüntessék fel, hogy „Szabó Lajos ösztöndíj”:

Magyarországi PKU Egyesület

Budapest

Pf. 1160

Minden leendő pályázónak sok sikert kívánunk!

2016. szeptember 5.

Az Alapítvány Kuratóriuma

A pályázati feltételei, adatlap és a jelentkezés módja innen letölthető!

Pályázati feltételek

Adatlap

Adatvédelmi szabályzat

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alapítvány a Fenilketonúriás Gyermekekért

Thursday the 22nd. . Powered by 888poker review - All rights reserved.