AZ ALAPITVÁNYRÓL

Megjelent: 2012. szeptember 19. szerda Írta: PKU.hu

A fenilketonúriás gyermekek támogatására 1991. májusában hoztuk létre az Alapítványt, melyet később közhasznúvá nyilvánítottak. Az alapítók között a betegséggel foglalkozó orvosok, beteggondozók és olyan szülők is voltak, akik közelről ismerték a fenilketonúriás gyermekek mindennapi küzdelmeit. Ezekben a küzdelmekben kíván segíteni az Alapítvány, és folyamatosan azért tevékenykedünk, hogy kis betegeinknek ne az öröklött problémáról, a kirekesztettségről és kiszolgáltatottságról szóljon a gyermekkor!

Alapítványunk szorosan együttműködik a Magyarországi PKU Egyesülettel. E kapcsolat és az elhivatott kuratórium biztosítja, hogy minden egyes forintot, melyet az Alapítvány támogatásként kap, a beteg gyerekek életének megkönnyítésére fordítunk.
Ezúton is kérjük, támogassa Ön is e tevékenységünket!

Fontosabb adatok az alapítványról:

Név:
Alapítvány a Fenilketonúriás Gyermekekért

Fő tevékenység:
egészségmegőrzés, betegmegelőzés, szociális tevékenység, családsegítés, gyermek és ifjúságvédelem, hátrányos helyzetű társadalmi csoportok esélyegyenlőségének elősegítése.

Adószám: 19672847-1-42

Bankszámlaszám: 11714006-20266549

Kuratóriumi tagok:
Dr. Szőnyi László, Kocsis Zoltánné, Dr. Schuler Dezső, Ekler József, Farsang István, Dr. Péter Ferenc, Dr. Fekete György, Dr. Pintér Sándor, Németh Istvánné

Friday the 16th. . Powered by 888poker review - All rights reserved.