Sárga csekk igénylése postai befizetéshez

Megjelent: 2012. október 01. hétfő Írta: PKU.hu

Mielőtt sárga csekket igényelnél...

• Érdemes végiggondolnod, hogy a postai csekkes befizetésed kb. 5 munkanap, vagyis jóformán csak egy hét után jelenik meg az Egyesület számláján. Ám ha a befizetni kívánt összeget banki átutalással teljesíted pl. lakossági folyószámládról, akkor az már valószínűleg másnap célba ér, vagyis lényegesen hamarabb hozzájuthatsz az igényelt szolgáltatáshoz. És még a postán sem kell sorbanállnod. Fontold meg! :)

• Tudnod kell, hogy a postai csekkek előállításáért és a készpénzátutalási megbízás (sárga csekk) teljesítéséért egyaránt fizetnie kell az Egyesületnek. Ez sajnos nem elhanyagolható kiadást jelentett az Egyesület számára a korábbi években.
    Éppen ezért amennyiben 2011. január 1. után sárga csekken fizetsz be bármit is az Egyesület számlájára, minden sárga csekkes befizetés alkalmával +300.- forint költséghozzájárulást fogunk Tőled kérni. Számolj! Lehet, hogy a banki átutalás olcsóbb...

Rendben, mostantól én is inkább utalok.
  • Bankszámlaszám: 11714006-20247566

• A közlemény rovatban ne felejts majd el feltüntetni, hogy mire - vagyis milyen célból - fizeted be az összeget!

• Ha a számlatulajdonos adataiból ez nem egyértelmű, kérlek azt is jelezd átutaláskor, hogy ki a diétázó és/vagy egyesületi tag, akinek a nevében eljársz.

Nem szeretnék átutalni, tényleg csekken szeretnék fizetni

Wednesday the 22nd. . Powered by 888poker review - All rights reserved.